Publieksprijs 2024

Tijdens het dweilfestival ff Blazen 2024 is er gestemd voor de publieksprijs. Met meer dan 25% van de stemmen hebben de Bolblazers uit Voorhout de publieksprijs mee naar huis genomen. De eerste editie van het dweilfestival trok dit jaar een veel bezoekers uit het hele land.

Het evenement vond plaats in het centrum van Voorschoten, waar meerdere podia waren opgezet voor de optredens van de dweilorkesten. Bezoekers genoten van een dag vol muziek, gezelligheid en lekker eten en drinken. De Bolblazers wisten het publiek te betoveren met hun energieke en meeslepende optredens, wat hen uiteindelijk de publieksprijs opleverde.

Naast de publieksprijs waren er ook andere prijzen te winnen. De jury, bestaande uit prominente figuren uit de muziekwereld, prees de hoge kwaliteit van de deelnemende orkesten en de creatieve kostuums die bijdroegen aan de feestelijke sfeer van het festival.

Het dweilfestival ff Blazen 2024 was niet alleen een viering van muziek, maar ook een gelegenheid voor de lokale gemeenschap om samen te komen en te genieten van een dag vol vermaak. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie en hoopt volgend jaar opnieuw een spectaculair festival neer te zetten. De Bolblazers uit Voorhout kunnen trots terugkijken op hun overwinning en zich verheugen op een nieuw jaar vol muzikale avonturen.