Organisatie

Dweilfestival ff Blazen wordt georganiseerd door blaaskapel Redelijk Onverantwoord uit Voorschoten. Naar aanleiding van hun 10-jarige jubileum wordt er in 2024 voor het eerst een dweilfestival georganiseerd in Voorschoten. Met de jarenlange ervaring van alle muzikanten van Redelijk Onverantwoord zal er een onvergetelijk festival neergezet worden die hopelijk nog vele jaren herhaald mag worden!

Contact

Heb je vragen voor de organisatie? Wellicht is deze al beantwoord op een van de volgende pagina’s. Mocht je vraag hier niet tussen staan kan je altijd mailen naar info@ffblazen.nl.

Vrijwilligers en Partners

De organistie van een dweilfestival gaat niet zonder de hulp van vele vrijwilligers en onze partners. Dank voor alle inzet en steun!

Wilt u als bedrijf of als particulier dit dweilfestival ondersteunen? Neem gerust contact via info@ffblazen.nl dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wij zijn altijd op zoek naar (financiƫle) ondersteuning om van het dweilfestival een groot publieksevenement te maken. We verwachten dit jaar vele orkesten en de publieke belangstelling zal groot zijn. Dweilfestival ff blazen zal groot onder de aandacht gebracht worden onder de kapellen en het publiek. Wij doen graag een beroep op uw organisatie om dit feest te organiseren!

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Hierbij komen wel wat (huis)regels kijken:

  • Bezoekers en deelnemers wonen het evenement bij op eigen risico.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van bezoekers/deelnemers.
  • Bezoekers/deelnemers van Dweilfestival ff blazen zijn verplicht om de aanwijzingen van de organistatie, beveiliging en hulpdiensten op te volgen.
  • Tijdens het evenement zal alcohol geschonken worden. Drink met mate en volg de wetgeving op.
  • Het niet opvolgen van de (huis)regels kan betekenen dat bezoekers/deelnemers worden uitgesloten van het evenement.