Aanmelden

Beleef samen met ons het eerste Voorschotense dweilfestival. Het belooft een mooie dag te worden waar gezelligheid centraal staat. Lees hieronder alles wat je moet weten.

Informatie voor deelnemers

Wij maken graag samen met jullie van deze dag een groot feest! Doe mee met het eerste Voorschotense dweilfestival en beleef een leuke dag die in het teken staat van gezelligheid en muziek! We verwelkomen jullie graag op zaterdag 29 juni 2024 in het centrum van Voorschoten. Hier vragen we jullie om 3 maal een optreden van 12 minuten te verzorgen op verschillende podia verspreid door het gezellige dorpscentrum. Dit alles zal plaatsvinden als middagprogramma tussen 13:00 en 18:00.

Gedurende de dag zullen jullie begeleid worden door een begeleider en zullen er consumpties per spelend lid verzorgd worden.

Na de prijsuitreiking zal een afterparty plaatsvinden waar iedereen natuurlijk van harte welkom is om mee te feesten. Geniet hier samen met je medemuzikanten van de muziek en dans met ons mee.

Willen jullie deelnemen aan dweilfestival ff blazen? Meld je dan aan met het aanmeldformulier. Vol=vol

In het kort

Wanneer: Zaterdag 29 juni 2024
Hoe laat: 13:00 – 18:00
Locatie: Centrum van Voorschoten
Speeltijd: 3 keer 12 minuten

Prijzen

Tijdens Dweilfestival ff Blazen zal er gestreden worden om mooie prijzen. Hierbij zullen de deelnemers beoordeeld worden op verschillende elementen, zoals muzikaliteit, originaliteit en interactie met het publiek. Alle orkesten maken kans op de publieksprijs en de muzikant die het meeste indruk maakt op de jury zal naar huis gaan met de titel: Muzikant van de dag!

De jurering zal plaatsvinden in twee klassen, elk met een eigen regelement. Geef bij je aanmelding aan in welke klasse je graag wilt deelnemen. (prijzengeld is onder voorbehoud)

Algemeen

Muzikant van de dag
Publieksprijs

Wedstrijdklasse

1e prijs: €500,-
2e prijs: €300,-
3e prijs: €150,-

Leutklasse

1e prijs: €200,-

Planning

Het dweilfestival zal plaatsvinden in de middag tussen 13:00 en 18:00. We zullen de dag met z’n allen afsluiten met een prijsuitreiking waarna de winnaar van de wedstrijdklasse, haar winnende set nog een keer ten gehore zal brengen. De gedetailleerde planning is te vinden op de hoofdpagina van deze website.

Overige informatie

Zodra er meer bekend is over de exacte invulling van het dweilfestival, zal de site geüpdatet worden en de deelnemers de informatie toegestuurd krijgen. Hebben jullie in de tussentijd nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@ffblazen.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.